Oh6yf

Musiikkia netissä

Elokuvista kolikkopeleiksi

Nettikasinoiden videokolikkopelit ovat saaneet vaikutteita mitä mielikuvituksellisemmista aiheista. Pelaajilla onkin mukavat oltavat, sillä he voivat valita slotin melkein millä aiheella tahansa, oli sitten luonteeltaan rokkari tai poppari. Myös useat eri elokuvat ovat antaneet teemansa kolikkopeleille. Suosittujen elokuvien ystävät voivatkin yhdistää pelaamisen oman lempielokuvansa fiilistelyyn. Vaikkei peleissä käytetyt elokuva-aiheet olisivatkaan tuttuja ennestään, ei se estä kokeilemasta niitä silti, sillä elokuva-aiheiset pelit ovat yleensä toteutukseltaan erittäin laadukkaita ja jännitystä riittää varmasti ensimmäisestä pyöräytyksestä viimeiseen asti. Sen takaavat huipputason animaatiot ja monesti virallinen yhteistyö elokuvayhtiön kanssa. Tähän artikkeliin on valittu muutama elokuvaan perustuva videokolikkopeli.

King Kong

Next Gen Gaming -peliyhtiön vuoden 1933 klassikkoelokuvaan perustuva King Kong pitää pelaajat jännityksessä pyrkien alkuperäisen elokuvan tunnelmaan. Samalla pelaaja pääsee aikamatkalle New Yorkin kaupunkiin 80 vuotta sitten. Koita pelastaa kaupunki ja nauti samalla pelin tarjoamasta viihteestä erikoisominaisuuksineen. Peli löytyy klikkaamalla suoraan Videoslots -sivuille.

The Invisible Man

Yksi kaikkien aikojen kauhuelokuvista on the Invisible Man ja elokuvan tunnelmiin on mahdollista päästä myös pelaamalla samaa nimeä kantavaa kolikkopeliä. Sekopää tiedemies ja kumppanit kuvittavat pelikeloja pelissä, jonka grafiikat on toteutettu taidokkaasti. Net Entertainment on toteuttanut pelin yhtiön tutulla laadukkuudella. Ilmaiskierrokset lisäävät voittomahdollisuuksia ja jännitystä pelin edetessä.

Planet of the Apes

Net Entertainmentin vuonna 2017 julkaisema Planet of the Apes on saanut teemansa kahdesta aiheeseen liittyvästä elokuvasta: Rise of the Planet of the Apes ja Dawn of the Planet of the Apes. Peli on toteutettu yhteistyössä 20th Century Fox -elokuvayhtiön kanssa. Peli sisältää kaksi pelialuetta omilla pelikelakokonaisuuksillaan. Jännitystä lisää slotin useat erikoisominaisuudet, jotka parantavat pelaajien voittomahdollisuuksia. Löydä tutut hahmot pelikeloilta ja nauti pelaamisesta tasokkaasti tuotetun pelikokonaisuuden parissa.

The Phantom of the Opera

Gaston Lerouxin alkuperäisestä romaanista The Phantom of the Opera on toteutettu useita versioita mm. televisioon ja elokuviin. Tämä slotti perustuu vuonna 2004 julkaistuun musikaalielokuvaan. Microgaming julkaisi pelin vuonna 2017 ja se on saanut pelaajien keskuudessa hyvän vastaanoton, kuten monet muutkin elokuva-aiheiset videokolikkopelit. Pelin taustalla kuuluu elokuvan alkuperäisiä äänitteitä ja pelikeloilla on jopa 243 tapaa voittaa. Mahdollisuuksia suuriin voittoihin parantavat pelin useat bonusominaisuudet.

posted by Elian Howell in Vinkit and have Comments Off on Elokuvista kolikkopeleiksi