Oh6yf

Musiikkia netissä

Tulevia elokuvia vuonna 2016

Vuosi 2015 oli elokuvamaailmassa varsin nihkeä ja siten vuoden 2016 elokuvakesältä odotetaan todella paljon. Valitettavan moni elokuva floppasi todella pahasti, mutta ehkäpä Hollywood vain keräsi voimia uuteen räjähtävään nousuun.Tässä muutama herkullinen elokuva, jota me kaikki odotamme vesi kielellä!

  1. 1Captain America – Civil War tuo ruudulle lähes kaikki Marvelin kuuluisat sankarit sekä pahikset. Juonta sen enempää paljastamatta sanotaan, että vihdoin ja viimein katsojat näkevät samalla valkokankaalla esimerkiksi Iron Manin, Captain American sekä Hämähäkkimiehen.
  2. Viidakkokirja – Mowgli ja Baloo tekevät valkokankaalle aikana, jolloin Hollywoodin ideat alkavat loppua kesken. Nähtäväksi jää, mikäli uusi nuorempi sukupolvi ihastuu tähän tarinaan yhtä paljon kuin heidän vanhempansa.
  3. Independence Day – Resurgence tuo takaisin ehkä 90-luvun parhaimman scifi elokuvan. Ensimmäisessä osassa avaruusoliot melkein tuhosivat ihmiskunnan, mutta me annoimme olioille isän kädestä. Nyt he vannovat kostoa ja palaavat viimeistelemään ilkeän apokalyptisen suunnitelmansa.
  4. Batman vs. Superman läjäyttää valkokankaalle eeppisen taistelun ehkä kaikkien aikojen tunnetuimpien sarjakuvahahmojen välillä. Elokuvasta odotetaan todella paljon eikä pettymykseen ole varaa. Ben Affleckin valinta Batmaniksi nostatti kulmakarvoja mutta toisaalta Ben on kova näyttelijäkonkari, joka tietää mitä tekee.
  5. Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisempänä, on Suicide Squad, josta odotetaan vuoden parasta elokuvaa. Eikä ihme, sillä näyttelijäkaarti vilisee maailmanluokan tähtiä aina Jarred Letosta Will Smithiin.
posted by Elian Howell in Vinkit and have Comments Off on Tulevia elokuvia vuonna 2016